Hack de Overheid!

Data Evenementen

Climate Hackathon 8 & 9 april

Last minute notice! Op 8 en 9 april gaan zo’n 100 professionals, designers, programmeurs, hackers en innovators 24 uur lang de strijd aan in de Willem de Kooning Academie in Rotterdam tijdens de eerste Climate Climate Hackathon. Een mooi initiatief van KNMI dat Open State van harte ondersteunt!

Doel en date
Het doel van de hackathon: het beste, meest vernieuwende concept om het klimaat in de Nederlandse steden te verbeteren. Maak met jouw team het verschil door de kennis van inhoudelijke experts op het gebied van data en technologie vanuit bedrijven, overheden en onderwijs slim te gebruiken. De twee hoofdthema’s waarmee je aan de slag gaat zijn stadsklimaat en stadsdistributie. Voor de hackathon zijn o.a. data van KNMI en RIVM vrijgemaakt. Check hier de datasets. Er is in totaal 3000 euro aan prijzengeld te winnen. 

Climate Hackathon <3 Hacking for Sustainability
De Climate Hackathon sluit prachtig aan bij de tweede Hacking for Sustainability app-competitie die in juni van start zal gaan. Meer informatie daarover volgt snel 🙂 

Doe mee!
Meld je aan via eventbite.  Check de website  http://climatehackathon.nl voor meer informatie. Heb je al een idee en nog iemand nodig voor je team of ben je op zoek naar een team dan kun je ook gebruik maken van de Facebookpagina.

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van corline (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.