Hack de Overheid!

Organisatie

Hack de Overheid community op Slack

Zoals je ziet wordt er niet veel meer gepost op hackdeoverheid.nl. Vanuit Open State Foundation posten we logischerwijs vooral op openstate.eu en aanverwante kanalen en daardoor is deze community website van Hack de Overheid een beetje ondergesneeuwd. We zien echter nog steeds veel waarde in een community van en voor iedereen die geïnteresseerd is in open data, open overheid en digitale transparantie! Om de communicatie binnen deze community laagdrempeliger te maken hebben we een Slack opgezet die openstaat voor iedereen:

Meld je aan voor de Hack de Overheid Slack

Dus ben je open data hergebruiker? Werk je binnen de overheid met of aan open data? Ben je data- of onderzoeksjournalist? Doe je onderzoek of werk je professioneel met open data? Of wil je meer te weten komen over open data en overheid? Sluit je dan aan en praat mee.

Denk aan de volgende dingen:

  • Gesprekken over open data; hoe werkt die API nou? Is deze data ergens vrij beschikbaar?
  • Deel je ideeën, ontwikkelingen of evenementen over digitale transparantie en een open overheid.
  • Vind samenwerking en tips om data (beter) beschikbaar te krijgen.
  • Toon je open data projecten!
  • En meer! Hack de Overheid is van en voor de community dus geef er zelf vorm aan! Maak een kanaal op Slack aan voor een onderwerp dat jou nauw aan het hart ligt, of vraag om een WordPress account voor deze website zodat je een blogpost kan plaatsen.

We zien je graag op de Hack de Overheid Slack!

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier of natuurlijk via de Hack de Overheid Slack :).

The following two tabs change content below.

Sicco van Sas

Sicco van Sas begon in 2012 bij de Open State Foundation als stagiair voor zijn masterscriptie Artificial Intelligence. Daarna bleef hij in zijn vrije tijd betrokken bij de stichting. Zo won hij met zijn team de Hackathon Publieke Omroep in 2013 en maakte hij de Nederlandse Rijksbegroting Visualisatie in 2014. Sinds 2015 werkt hij bij OSF als developer. Sicco houdt van het openen en analyseren van data.

Laatste berichten van Sicco van Sas (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.