Hack de Overheid!

Organisatie

Arjan El Fassed directeur Open State / Hack de Overheid

Groot nieuws.  Arjan El Fassed is aangesteld als directeur door het bestuur van de Open State Foundation . De Open State Foundation, waaronder Hack de Overheid ook valt, is aan het groeien. We  kijken uit naar het verder op onder de aandacht brengen van open data bij overheden  en om samen met de community en de samenleving de voordelen van sociale innovatie rond open data te gaan realiseren.

Een van de eerste ambities is om community helden, personeel, bestuur , stagiars en freelancers als organisatie meer effectief te laten werken door als individu te laten groeien. In de komende maanden gaan we dit persoonlijke ontwikkelings programma opzetten.

Daarnaast gaan we versnellen op onze community activiteiten om zo meer waarde voor iedereen in het open data veld te realiseren. Zo gaat de website openstate.eu beter weergeven welke ontwikkelingen er zijn op het vlak van open data in Nederland, zodat bewezen tools en methoden in de hele wereld worden ingezet.

Voor vragen, gerust contact op.

The following two tabs change content below.

Lex Slaghuis

Lex Slaghuis is een van de oprichters van Hack de Overheid en was CTO bij Open State. Hij houdt zich bezig data, API's, community en Apps. Speciale aandacht gaat uit naar Open Cultuur Data, Open Spending en politieke transparantie.

Laatste berichten van Lex Slaghuis (toon alles)


One comments on “Arjan El Fassed directeur Open State / Hack de Overheid
  1. Als je serieus genomen wilt worden zou ik eerst dit formulier achter https zetten, zodat email adressen niet unencrypted over de lijn gaan.
    Verder heb ik een voorstel voor het eerste concrete doel: de volledige overheid en aanverwante organen (lokale overheden, onderwijs instellingen) verplichten gebruik te maken voor ODF als opslag formaat van documenten.
    Als we daar eens beginnen zijn we al een heel eind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.