Hack de Overheid!

Evenementen

Houd jouw sessie over Internet en wetgeving

Vrijdag 17 april (volgende week vrijdag) is het tijd om de stekker uit internet te halen. Om als Programmeur je carrière als politicus of lobbyist te starten. Want we moeten het Internet repareren… Kunnen we het kapotte overheidsbeleid meteen ook maar mee te nemen. Voor het behouden van een relatief veilige plek van naties, burgers, journalisten en organisaties….

YOU are the programme

Zo maar een greep uit de (reeds) ingezonden ideeën voor de Unconference die Open State Foundation samen met Buitenlandse Zaken organiseert tijdens de ‘Global Conference on CyberSpace’. De rest van het programma wordt bepaald door de aanwezigen. Je kan je idee voor een sessie insturen of op de dag zelf jouw idee voor een sessie over Internet en governance pitchen.

Praktische informatie

GCCS-Unplugged vindt plaats op vrijdag 17 april in het Worldhotel Bel Air (Johan de Wittlaan, Den Haag) en duurt van 09.00 uur (inloop) tot 19.00 uur. Uiteraard kun je ook een dagdeel langskomen. We eindigen met een borrel buiten. Inschrijven doe je hier.

Dus kom langs op CyberSpace unplugged en bepaal de agenda voor het Internet.

The following two tabs change content below.

Lex Slaghuis

Lex Slaghuis is een van de oprichters van Hack de Overheid en was CTO bij Open State. Hij houdt zich bezig data, API's, community en Apps. Speciale aandacht gaat uit naar Open Cultuur Data, Open Spending en politieke transparantie.

Laatste berichten van Lex Slaghuis (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.