Hack de Overheid!

Evenementen

Code Camping Klaar

Wij zijn heel blij dat je afgelopen weekend op de Code Camping Amsterdam was in de Shelltoren. Wij zijn trots op en voldaan door wat voor ons een succesvol evenement is geworden. We zijn blij met de vele aanwezigen die de hele dag druk bezig waren in de toren en ook de mensen die  de workshops voor Open Onderwijs Data, Zorg Data, Cultuur Data en Nederland Opent Data zo druk bezocht hebben.

Code Camping

Marietje Schaake, Matt Biddulph en Marius Watz presenteerden hun inhoudelijk bijdrage en de geweldige koffie van Kees Kraakman samen met het lekkere eten van Hotmamahot hielpen iedereen prettig door de dag heen. De presentatie van Marius is overigens hier te raadplegen.

Code Camping

Er werden een serie veelbelovende prototypes gedemonstreerd aan het einde van de dag. Als je een concept hebt wat je nog niet hebt aangemeld voor de wedstrijd, ga dan naar Apps voor Nederland en dien het in: http://www.appsvoornederland.nl/app-insturen

Code Camping

 

En na het einde van het dagprogramma ging de locatie de nacht in met een erg leuk feest van het Eddie the Eagle Museum.

Outside in

Foto’s van de Code Camping staan op Flickr ( http://www.flickr.com/groups/1601261@N25/ ) en Guido van Diepen (het Parool) heeft hier nog een mooi artikel aan gewijd, zie hier.

Wij, van Hack de Overheid, willen jullie allen hartelijk bedanken voor jullie deelname en aanwezigheid. We kijken we nu al reikhalzend uit naar de volgende hackathon en hopen jullie daar weer te mogen verwelkomen!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.