Hack de Overheid!

Evenementen

Pitch bijeenkomst Hacking for Sustainability: You are invited!

De afgelopen maanden hebben Open State Foundation en het Ministerie van I&M app ontwikkelaars, creatievelingen en datafanaten uitgenodigd om nieuwe toepassingen te bedenken met de data uit Atlas Natuurlijk Kapitaal. Op 14 januari zullen alle deelnemers hun inzending presenteren voor een publiek van professionals, geïnteresseerden en mede-indieners. Hierbij nodigen we je van harte uit voor de pitch bijeenkomst van Hackingforsustainability, dé app-competitie met data uitAtlas Natuurlijk Kapitaal op 14 januari a.s. in biologisch restaurant De Hagedis in Den Haag.

Er zijn 6 geldprijzen te winnen en voor iedere deelnemer is er een goodie beschikbaar.
De winnaar krijgt een geldprijs van 3000 euro, de tweede prijs een van 2000 euro, de derde prijs bedraagt 1500 euro en er zijn 3 prijzen van 1500 euro te vergeven. De jury zal kijken naar hergebruik data, inhoudelijke relevantie, originaliteit en werkzaamheid van de applicatie. De jury bestaat uit Simeon Nedkov (Geodata expert), Marjolein Mann (I&M), Joop Bouma (redacteur energie en klimaat Trouw) en een app expert (Wordt nog bekend gemaakt).

Programma 
12:00 Welkoms en netwerk lunch
13:00 Start Pitches
14:00 Pauze en jury overleg
14:30 Prijsuitreiking
15:00 Slot

Locatie 
De prijsuitreiking vindt plaats in biologisch vegetarisch restaurant de Hagedis in Den Haag, Waldeck Pyrmontkade 116. De Hagedis is gemakkelijk te bereiken met het OV (tram 3, 11 minuten vanaf Den Haag CS).

Laat even weten of je komt door je aan te melden bij de meetup!

 

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van corline (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.