Hack de Overheid!

Evenementen

Business Lounge voor Open Data ondernemers

Op de Hackathon van 29 juni is er natuurlijk weer een update van het hack de Overheid Hackathon concept. De business lounge wordt als bolt-on op de hackathon geplaatst. Deze ontmoetingsplaats is exclusief voor bewezen appmakers en open data ondernemers die Europa in willen en hiervoor in contact met investeerders en growth accelarators in contact willen komen.

Niet voor beginners

De business lounge is  voor app-makers en open data ondernemers die al een stap verder zijn dan conceptfase of werkend prototype. Je wilt je ambities rond open data vertalen naar een succesvolle startup of bedrijf, het liefst Europa , of zelfs de wereld in! Denk jij dat je Nederland kan vertegenwoordigen in de Europese competitie Apps for Europe en wil je met Neelie Kroes op het hoofdpodium staan, schrijf je dan in.

Speeddaten met startup kenners en investeerders

De beste kandidaten worden geselecteerd en gekoppeld aan specialisten van Google, Rockstart, SDU , StartupBootcamp e.v.a. Middels supersnelle speeddates komen zij meer te weten over jou concept, hoe ver je bent en geven ze terug welke richting het op kan. Met een glasje champagne (of iets anders) aan de bar kan er vervolgens genetwerkt worden. De live video feed van de raadszaal zorgt er voor dat je je concurrentie op de hackathon een beetje in de gaten kan houden :-).

Er nu nog niet klaar voor?

Geen probleem, als dit werkt gaan we dit zeker vaker doen! Werk dan rustig verder aan je concept. Bijvoorbeeld op de hackathon en win 1 van de dagprijzen van 500 euro. Vergeet je dan niet in te schrijven  voor de hackathon!

 

The following two tabs change content below.

Lex Slaghuis

Lex Slaghuis is een van de oprichters van Hack de Overheid en was CTO bij Open State. Hij houdt zich bezig data, API's, community en Apps. Speciale aandacht gaat uit naar Open Cultuur Data, Open Spending en politieke transparantie.

Laatste berichten van Lex Slaghuis (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.