Hack de Overheid!

Categorieloos

29 juni Amsterdam Hackathon

Op zaterdag 29 juni is er weer een Hack de Overheid Hackathon! Veel open data, Apps, Hacks en de vraag: Ga je mee naar Europa? De inloop is vanaf 09.00 uur en we beginnen om 09.30 uur. Wat is er nieuw?

Het stadhuis van de gemeente Amsterdam is voor 1 dag van ons. Dat betekent coden in de Raadszaal! We hebben de inschrijving daarom iets aangepast: Verzamel met je team de meeste likes en claim de stoel van de Burgemeester, Wethouders of Raadsleden.

Apps for Europe is een Europees project dat op zoek is naar kansrijke en succesvolle open data ondernemers. Daarom is er exclusief voor deze groep mensen een Business Lounge waar een meet ’n greet is met Angel Investors, Business Incubators & Growth Accelerators. Een kans om te versnellen en de ingang om een plek te claimen later dit jaar op het Europese Hoofdpodium van ‘Apps for Europe’.

Het netwerk Open Onderwijs Data lanceert haar eigen onderwijs API. Hierdoor wordt het nog makkelijker om onderwijs Apps te ontwikkelen op basis van up-to-date informatie. Netwerken Cultuur en Zorg Data zijn natuurlijk ook weer van de partij.

Lancering van Openspending in Nederland met initiatiefnemer Amsterdam Stadsdeel Centrum. Het begin van één centrale database met financiële informatie van alle overheden in Nederland.

Meerdere dagprijzen van 500 euro voor de vetste ‘Hacks’ op de dag zelf.

Kortom, 29 juni Hackathon in Amsterdam: Raadszaal – Business Lounge Apps for Europe – Interessante workshops – Vette Apps! – Dagprijzen. Wees erbij!

Meld je nu aan!

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de Hackathon of volg Hack de Overheid op Twitter en Facebook voor de laatste updates:

Twitter: @hackdeoverheid
Facebook: https://www.facebook.com/Hackdeoverheid

The following two tabs change content below.

Lex Slaghuis

Lex Slaghuis is een van de oprichters van Hack de Overheid en was CTO bij Open State. Hij houdt zich bezig data, API's, community en Apps. Speciale aandacht gaat uit naar Open Cultuur Data, Open Spending en politieke transparantie.

Laatste berichten van Lex Slaghuis (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.