Hack de Overheid!

Evenementen

SMART HACKATHON

SMART Project Space

De SMART Project Space is een gebouw gevestigd aan de Arie Biemondstraat waar vrijdenkers, vernieuwers en kunstenaars de ruimte krijgen om te delen, ontmoeten, en te maken.

Van expositie tot debat, videoscreening en conferentie tot Hackathon; de Smart Project Space is één van die zeldzame historische locaties in Amsterdam waar creativiteit en innovatie worden gevierd. Kortom: een vette plek om nieuwe dingen te gaan hacken.

Wat kan je verwachten?

Dit voormalig pathologisch anatomisch laboratorium uit 1930, waar men in de naam van geneeskunde leerde ‘snijden’, is prachtig gerenoveerd in 2008. De kapel herinnert aan de tijden dat men afscheid nam voordat een lichaam ter beschikking aan de wetenschap werd gesteld.

Op Hack de Overheid evenementen wordt ook regelmatig afscheid genomen van oude denkwijzen en tradities, en worden nieuwe innovaties ingeluid. Op 16juni aanstaande gaan we dat ook zeker in de Smart Project Space doen.

Er is meer op de 16e

Ga op de Hackathon vooral een bezoek brengen bij de nieuwe media installatie-expositie: “I’m Losing More than I’ll Ever Have.” Diverse kunstenaars confronteren je met de opkomst van mensen die breken met tradities, instituties en autoriteit. Door crisis worden in hoog tempo dromen ingegeven door moderne media en markt ingehaald door de dagelijkse realiteit. Tijd om de samenleving naar je eigen hand te zetten?

Dat Hack de Overheid in samenwerking met SMART Project Space de Hackathon organiseert is dan ook geen toeval. Wellicht vormen wij die dag onderdeel van de expositie?

The following two tabs change content below.

Natasja

Laatste berichten van Natasja (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.